De verspreiding van het coronavirus is een ongekende uitdaging en wij zijn allen bezig uit te zoeken wat de beste manier is om de risico’s te minimaliseren

Wij willen graag een update van onze bedrijfscontinuïteitsplannen met u delen. Deze plannen beperken de gevolgen van de huidige uitbraak van het coronavirus voor onze diensten.

Wij beschikken over robuuste processen om elke mogelijke verstoring te beheersen, waaronder noodvoorzieningen voor onze mensen, werkplekken, technologie en ondersteunende diensten. Als bedrijf dat flexibel werken en werken op afstand volledig omarmt, betekent sluiting van werkplekken dat we operationeel blijven, maar dat kan gevolgen hebben voor sommige van onze doorlooptijden voor het terugsturen van testresultaten. Wij verwachten dat onze wereldwijde activiteiten zullen worden verstoord door factoren waarop wij geen invloed hebben, zoals vertragingen of annuleringen van postdiensten, maar wij zullen ons best doen om deze vertragingen tot een minimum te beperken en zullen zo snel mogelijk werken om elk monster dat bij onze testfaciliteit aankomt te verwerken.

Wij zullen de wereldwijde ontwikkelingen actief blijven volgen en ons houden aan de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de Britse regering met betrekking tot COVID-19.

Gezien de veranderende aard van de situatie, kunnen onze controlemaatregelen en ons beleid met betrekking tot COVID-19 veranderen en worden bijgewerkt. Wij zullen deze waar nodig blijven meedelen.

U kunt nog steeds bij ons online winkelen, en onze testfaciliteit is nog steeds open. Onze prioriteit is en blijft onze speciale klanten en ongelooflijke medewerkers en we denken aan u en de uwen tijdens deze moeilijke tijden. Iedereen, blijf alstublieft veilig.