Erfarenhet och tillgänglighet över hela världen

Vårt team har utfört tiotusentals biofeedback- och bioresonanstester för patienter runt om i världen och fortsätter att investera i den senaste utrustningen och utbildningen för att säkerställa att vi ger våra kunder bästa möjliga service.


Täckning över hela världen

Vi är stolta över att hjälpa kunder över hela världen;

  • Förenade kungariket
  • Förenta staterna
  • Australien
  • Nya Zeeland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Irland
  • Kanada
  • Hong Kong

Hjälper dig till en sundare

och lyckligt liv

Check My Body Health föddes ur en passion för att hjälpa människor att förstå sin hälsa.

Tusentals människor lider av en rad olika symtom som kan ha misstolkats i åratal. Med tiden kan de sakta ge plats för en mängd andra problem, inklusive trötthet, depression och allvarliga tarmproblem, och det verkar omöjligt att få några svar från läkare, utöver ett upprepat recept.

Användning av ett funktionellmedicinskt tillvägagångssätt har revolutionerat många av våra kunders liv, från att förvänta sig att ta en tablett till att inse att symtom har en grundorsak och att en livsstilsförändring är nödvändig. Det kräver tid och engagemang, men belöningen kan vara livsavgörande.

Funktionell medicin representerar en seriöst trovärdig lösning och vi har gjort det till vårt uppdrag att få till stånd denna välbehövliga lösning, så att alla kan få det stöd de behöver och njuta av en mycket kortare väg tillbaka till hälsa.

Vi tror att genom att ge dig dina testresultat och relevant information kan dina resultat utgöra början på en resa som gör det möjligt för dig att göra positiva förändringar i din dagliga kost och miljö. På så sätt vill vi att du ska kunna ta steg mot en kost som är näringsriktig och behaglig och ett liv som är hälsosammare och lyckligare.

Kompletterande alternativmedicin (CAMS)

Våra livsmedelskänslighetstester utförs med hjälp av bioresonansterapi och kategoriseras under Komplementär och alternativ medicin (CAM) som omfattar ett brett spektrum av terapier som faller utanför den vanliga medicinen. Testerna och den relaterade information som tillhandahålls innebär ingen medicinsk diagnos och är inte heller avsedda att ersätta professionell medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling.

Rådfråga alltid din läkare eller annan kvalificerad vårdgivare om du har ett medicinskt tillstånd eller om du har frågor om ett medicinskt tillstånd och/eller medicinska symtom.

Beställ ditt test

Vi tror att genom att ge dig dina testresultat och relevant information i varje avsnitt kan dina resultat utgöra början på en resa som gör det möjligt för dig att göra positiva förändringar i din dagliga kost och miljö.