Vad är bioresonanstestning?

Bioresonanstestning är ett av flera förfaranden, inklusive homeopati, akupunktur och andra naturmedicinska förfaranden inom området empirisk healing.

De grundläggande principerna i följande hypotes för bioresonansterapi har bekräftats av de senaste upptäckterna inom kvantmekanik och biofysik, men har ännu inte accepterats av den nuvarande expertisen inom den ortodoxa medicinen.

Bioresonans är en icke-invasiv terapi som innebär att elektroder placeras på huden för diagnos och behandling. Elektroderna är anslutna till en Bicom-maskin som kontrollerar de energivågor som kommer från din kropp och sedan motverkar dåliga frekvenser genom att återställa den optimala balansen.

Utrustning

Våra laboratorier & teknik: Vår bioresonansutrustning är tillverkad och förtecknad som medicinsk skanningsutrustning klass 11a enligt ISO EN 13485. Vi är också certifierade enligt ISO 9001:2015.ce.

Samtidigt som bioresonans blir mer och mer populärt för varje dag som går finns det fortfarande en betydande mängd människor som ännu inte är medvetna om hur denna teknik kan hjälpa dem att förbättra sin hälsa och bli av med gifter, parasiter, bakterier och andra sjukdomsframkallande föreningar som finns i deras kroppar.

Varför vi använder Bioresonanstestning

Vår bioresonanstestning använder hårprover för att testa mot 970 livsmedel och icke-livsmedel. Hår används av följande skäl:

  • Lätt att ta prov – Vi behöver bara ett litet hårprov som du kan ta hemma
  • Testar fler föremål – Bioresonanstest gör att vi kan testa ett större antal föremål
  • Snabbt genomförande – Testerna genomförs snabbt och effektivt
  • Låg kostnad – Hårtestning är en relativt snabb process i vårt labb, vilket gör att vi kan föra över dessa besparingar på våra kunder

Bioresonanstestningens historia

Bioresonansbehandling uppfanns i Tyskland 1977 av Franz Morell och hans svärson, ingenjören Erich Rasche. Till en början marknadsförde de den som “MORA-behandling” (MOrell + RAsche). Konceptet med bioresonans är att maskinens elektromagnetiska vågor skapar en resonans i kroppens celler som i sin tur ger önskade effekter.

Likt andra elektroniska medicinska apparater är bioresonans en säker och skonsam, icke-invasiv alternativ terapeutisk teknik som utformats utifrån förutsättningen att alla materiepartiklar genererar elektromagnetisk energi. Hos människor och andra djur resonerar denna elektromagnetiska energi kontinuerligt ut från kroppen i svängningar med varierande våglängder och frekvenser, som kan upptäckas, förstärkas, graferas och undersökas.

Sedan BioResonance-tekniken uppkom på 1970-talet har den använts globalt, i länder som Australien, Asien, Europa, Nya Zeeland och Ryssland, för att diagnostisera sjukdomar och främja läkning genom att normalisera kroppens unika elektromagnetiska egenskaper och frekvensmönster. Eftersom tekniken är icke-invasiv och inte är kopplad till några potentiella biverkningar har den blivit alltmer populär som ett alternativt verktyg för att hjälpa till med diagnosen, särskilt bland barn. De elektroder som används för att samla in information kan fästas på utsidan av lätta kläder, i stället för att appliceras direkt på huden, vilket kan vara ångestframkallande för vissa barn och vuxna.

Eviden från studier som undersöker den terapeutiska effekten av elektromagnetiska fält är lovande och ger stöd för de potentiella fördelarna med bioresonans för att främja läkning. Mer specifikt har pulserade elektromagnetiska fält, som använder växlande elektriska fält för att skapa ett flöde av pulserad energi, använts för att framgångsrikt behandla artros och för att främja läkning i frakturerad benvävnad [1, 2].

1) Aaron RK, Ciombor DM, Simon BJ. Behandling av nonunions med elektriska och elektromagnetiska fileds. Clin Orthop Relat Res 2004;419:21-29.

2) Ripley RT, Gajdos C, Reppert AE, et al. Sequential radiofrequency ablation and surgical debulking for unresectable colorectal carcinoma: Thermo-surgical ablation. J Surg Oncol 2013;107:144-147.

Användbara länkar

Hur fungerar bioresonansbehandling?

Klicka nedan och läs några patientberättelser

Alexander Gurwitsch och begreppet biologiskt fält, del 1

Historia om metoden “bioresonansbehandling”

Nyckelinformation

Bioresonansbehandling och -testning kategoriseras som komplementär och alternativ medicin (CAM).
Detta är en varierad grupp av terapier, metoder och produkter som faller utanför den konventionella medicinen eller sjukvården.

Vår utrustning är tillverkad och förtecknad som medicinsk skanningsutrustning klass 11a enligt ISO EN 13485.

Varje test innehåller vårt kundlöfte, 100 % pengarna tillbaka-garanti* (*Termer och villkor gäller)

Vi har 98 % nöjda kunder på de senaste 30 000 testerna.

Bioresonans klassas som komplementär och alternativ medicin.

Bioresonanstester saknar tillräckliga kliniska dokument om intoleranser eller allergier.

Resultaten bekräftar inte en medicinsk diagnos och är inte heller avsedda att ersätta professionell medicinsk rådgivning.

Forskning och stöddokument

Ett växande antal människor upptäcker fördelarna med bioresonansbehandling. Även om bioresonanstester saknar tillräckliga kliniska dokument, finns nedan ett urval av forskningsdokument som syftar till att utbilda och informera om bioresonans effektivitet.

Vänligen kom ihåg att om du är allvarligt sjuk eller tror att du har ett medicinskt tillstånd rekommenderar vi att du omedelbart kontaktar din läkare.

Kompletterande alternativmedicin (CAMS)

Våra livsmedelskänslighetstester utförs med hjälp av bioresonansterapi och kategoriseras under Komplementär och alternativ medicin (CAM) som omfattar ett brett spektrum av terapier som faller utanför den vanliga medicinen. Testerna och den relaterade information som tillhandahålls innebär ingen medicinsk diagnos och är inte heller avsedda att ersätta professionell medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling.

Rådfråga alltid din läkare eller annan kvalificerad vårdgivare om du har ett medicinskt tillstånd eller om du har frågor om ett medicinskt tillstånd och/eller medicinska symtom.

Beställ ditt test

Vi tror att genom att ge dig dina testresultat och relevant information i varje avsnitt kan dina resultat utgöra början på en resa som gör det möjligt för dig att göra positiva förändringar i din dagliga kost och miljö.